Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Забезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.

Опис

Ключові слова

безпека харчування, вуглецеві сорбенти, адсорбція, food safety, carbon sorbents, adsorption, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами / Л. М. Мельник, В. О. Маринченко, О. С. Марценюк, Ю. В. Мельник, В. С. Гоба // Проблеми харчування населення України. – Полтава : ПУЕТ, 2003. – С. 179–183.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced