Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Забезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.

Опис

Ключові слова

безпека харчування, вуглецеві сорбенти, адсорбція, food safety, carbon sorbents, adsorption, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами / Л. М. Мельник, В. О. Маринченко, О. С. Марценюк, Ю. В. Мельник, В. С. Гоба // Проблеми харчування населення України. – Полтава : ПУЕТ, 2003. – С. 179–183.