Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Забезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.
Опис
Ключові слова
безпека харчування, вуглецеві сорбенти, адсорбція, food safety, carbon sorbents, adsorption, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами / Л. М. Мельник, В. О. Маринченко, О. С. Марценюк, Ю. В. Мельник, В. С. Гоба // Проблеми харчування населення України. – Полтава : ПУЕТ, 2003. – С. 179–183.