Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Статтю присвячено удосконаленню методу виділення соєвих ізофлавонів із соєвого шроту та їх ідентифікації. В екстракті ізофлавонів методом ЯМР- спектроскопії було виявлено фруктозил-метоксиізофлавон та глюкозил- метоксиізофпавон. Доведено, що вони мають антиоксидантні властивості.
Тhe article is devoted to the improvement of the method of allocation of soy isoflavones from soybean meal and their identification. In isoflavone extract by NMR spectroscopy was found to fructose and glucose-methoxyisoflavone. It is proved that they have antioxidant properties.
Опис
Бібліографічний опис
Носенко, Т. Т. Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів / Т. Т. Носенко, В. Г. Дроков, О. С. Дегтяренко // Збірник наукових праць Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановеъкого. - Донецьк, 2010. - Вип. 23. - С. 196-199.