Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8232
Title: Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів
Authors: Носенко, Тамара Тихонівна
Дроков, Вісаріон Григорович
Дегтяренко, О. С.
Keywords: антиоксиданти
antioxidants
соєвий шрот
соєві ізофлавони
soybean meal
soy isoflavones
кафедра харчової хімії
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2010
Citation: Носенко, Т. Т. Дослідження складу та антиоксидантних властивостей соєвих ізофлавонів / Т. Т. Носенко, В. Г. Дроков, О. С. Дегтяренко // Збірник наукових праць Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановеъкого. - Донецьк, 2010. - Вип. 23. - С. 196-199.
Abstract: Статтю присвячено удосконаленню методу виділення соєвих ізофлавонів із соєвого шроту та їх ідентифікації. В екстракті ізофлавонів методом ЯМР- спектроскопії було виявлено фруктозил-метоксиізофлавон та глюкозил- метоксиізофпавон. Доведено, що вони мають антиоксидантні властивості. Тhe article is devoted to the improvement of the method of allocation of soy isoflavones from soybean meal and their identification. In isoflavone extract by NMR spectroscopy was found to fructose and glucose-methoxyisoflavone. It is proved that they have antioxidant properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8232
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOC002.pdf194.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.