Спосіб очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №46541)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується природний дисперсний мінерал палигорськіт в кількості 3,23…4,76% мас. при тривалості обробки 20…30хвилин. Way to clean vegetable juice, providing the adsorption of pectin, which is characterized in that it is used as an adsorbent dispersed natural mineral palygorskite in the number 3.23 ... 4.76% by weight. when the processing time of 20 ... 30 minutes.

Опис

Ключові слова

адсорбент, палигорськіт, овочевий сік, очищення, adsorbent, palygorskite, vegetable juice, purification, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 46541 U МПК (2009), С12Н 1/06 (2009.01) : Спосіб очищення овочевих соків / Шейко Т. В., Мельник Л. М.; Власник: Національний університет харчових технологій; заявл. 09.07.2009; опубл.25.12.2009, Бюл. № 24.

Зібрання