Спосіб очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №46541)

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується природний дисперсний мінерал палигорськіт в кількості 3,23…4,76% мас. при тривалості обробки 20…30хвилин. Way to clean vegetable juice, providing the adsorption of pectin, which is characterized in that it is used as an adsorbent dispersed natural mineral palygorskite in the number 3.23 ... 4.76% by weight. when the processing time of 20 ... 30 minutes.

Опис

Ключові слова

адсорбент, палигорськіт, овочевий сік, очищення, adsorbent, palygorskite, vegetable juice, purification, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 46541 U МПК (2009), С12Н 1/06 (2009.01) : Спосіб очищення овочевих соків / Шейко Т. В., Мельник Л. М.; Власник: Національний університет харчових технологій; заявл. 09.07.2009; опубл.25.12.2009, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced