Оцінка стану охорони праці на робочому місці
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проаналізовано причини виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Запропанована методика моделювання оцінки стану охорони праці на робочому місці. Розроблено програмний продукт для контролю знань з охорони праці виробничого персоналу.
The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.
The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.
Опис
Ключові слова
виробничий травматизм, production traumatism, заходи з охорони праці, робоче місце, measures on a labour protection, workplace, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Оцінка стану охорони праці на робочому місці / В. С. Гуць, А. М. Литвиненко, О. В. Євтушенко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 158-164.