Оцінка стану охорони праці на робочому місці

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано причини виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Запропанована методика моделювання оцінки стану охорони праці на робочому місці. Розроблено програмний продукт для контролю знань з охорони праці виробничого персоналу.
The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.

Опис

Ключові слова

виробничий травматизм, production traumatism, заходи з охорони праці, робоче місце, measures on a labour protection, workplace, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Оцінка стану охорони праці на робочому місці / В. С. Гуць, А. М. Литвиненко, О. В. Євтушенко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 158-164.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced