Оцінка стану охорони праці на робочому місці
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано причини виробничого травматизму у харчовій промисловості України за період 2003…2009 р. Запропанована методика моделювання оцінки стану охорони праці на робочому місці. Розроблено програмний продукт для контролю знань з охорони праці виробничого персоналу.
The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.
The article deals with reasons of production traumatism are analysed in food retail industry of Ukraine for period in 2003…2009. The method of estimation of the state of labour protection is offered in the workplace. A software product is developed for control of knowledges on a labour of manufacturing staff protection.
Опис
Ключові слова
виробничий травматизм, production traumatism, заходи з охорони праці, робоче місце, measures on a labour protection, workplace, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Оцінка стану охорони праці на робочому місці / В. С. Гуць, А. М. Литвиненко, О. В. Євтушенко // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 158-164.