DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374

Название: Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders
Другие названия: Наноструктура і вершкове масло функціональних властивостей з добавками рослинних порошків
Авторы: Ivanov, Sergey
Rashevska, Tamara
Іванов, Сергій Віталійович
Рашевська, Тамара Олексіївна
Ключевые слова: butter
vegetable powder
nanostructure
вершкове масло
рослинні порошки
наноструктура
сливочное масло
растительные порошки
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Ivanov, S. Nanostructure and butter functional properties with additives of vegetable powders / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
Краткий осмотр (реферат): We developed technology and assortment of butter with freeze and cold spray drying powders of red beet, blackcurrant buds, and carrot.Мы разработали технологию и ассортимент масла с порошками красной свеклы, почек черной смородины, и морковь замораживающей и холодной распылительной сушки. Ми розробили технологію і асортимент масла з порошками червоного буряка, почок чорної смородини і моркви.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8374
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
rashevskay1.pdf233,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback