Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376
Title: | Butter paste development with bioactive nutrients |
Authors: | Ivanov, Sergey Rashevska, Tamara |
Keywords: | butter paste nutrients inulin нутрієнти інулін масляная паста кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Ivanov, S. Butter paste development with bioactive nutrients / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 296. |
Abstract: | For providing butter paste basis use butter, dry buttermilk and plant raw materials (inulin, flaxseeds). Для разработки масляной пасты использовали сливочное масло, сухую пахту и растительное сырье (инулин, семена льна).Для створення масляної пасти використали масло, сухе молоко та рослинну сировину (інулін, насіння льна). |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8376 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
rashevskay4.pdf | 236.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.