Визначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографії
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
молочна продукція, газова хроматографія, dairy products, gas chromatography, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Визначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографії / М. С. Коншина, А. Ю. П’явка, В. П. Янюта, О. Г. Макаренко, М. І. Сербова // Матеріали 79 Міжнар. конф. молодих учених, асірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 358-360.