Визначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молочна продукція, газова хроматографія, dairy products, gas chromatography, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Визначення фальсифікованої молочної продукції за допомогою аналізу жиро-кислотного складу методом газорідинної хроматографії / М. С. Коншина, А. Ю. П’явка, В. П. Янюта, О. Г. Макаренко, М. І. Сербова // Матеріали 79 Міжнар. конф. молодих учених, асірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Київ, 15—16 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, НУХТ. — К. : НУХТ, 2013. — Ч. 4. — С. 358-360.