Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідили механізм сорбції кверцетину пористим крохмалем і встановили, що даний вітамін утримується крохмалем через утворення хімічних зв’язків за типом хемосорбції. Проведені дослідження довели можливість утворення розчинних вітамінних комплексів на основі кріотекстуратів крохмалю.
Investigated the mechanism of sorption of quercetin porous starch and found that this vitamin contained starch through formation of chemical bonds by type of chemisorption. Studies have shown the possibility of formation of soluble vitamin complexes based krioteksturativ starch.
Investigated the mechanism of sorption of quercetin porous starch and found that this vitamin contained starch through formation of chemical bonds by type of chemisorption. Studies have shown the possibility of formation of soluble vitamin complexes based krioteksturativ starch.
Опис
Ключові слова
кріотекстурат крохмалю, krioteksturat starch microcapsules, мікрокапсули, флавоноїди, сорбція, flavonoids, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Парняков, О. С. Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / О. С. Парняков, О. В. Грабовська // Хімія та хімічні технології: міжнар. конф. молодих вчених ССТ-2011: тези доп. – 2011. – С. 30-31.