Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідили механізм сорбції кверцетину пористим крохмалем і встановили, що даний вітамін утримується крохмалем через утворення хімічних зв’язків за типом хемосорбції. Проведені дослідження довели можливість утворення розчинних вітамінних комплексів на основі кріотекстуратів крохмалю.
Investigated the mechanism of sorption of quercetin porous starch and found that this vitamin contained starch through formation of chemical bonds by type of chemisorption. Studies have shown the possibility of formation of soluble vitamin complexes based krioteksturativ starch.

Опис

Ключові слова

кріотекстурат крохмалю, krioteksturat starch microcapsules, мікрокапсули, флавоноїди, сорбція, flavonoids, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Парняков, О. С. Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / О. С. Парняков, О. В. Грабовська // Хімія та хімічні технології: міжнар. конф. молодих вчених ССТ-2011: тези доп. – 2011. – С. 30-31.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced