DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8522

Название: Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення
Другие названия: Сonversion of sugars during defecation sugar beet juice and mathematical reasoning processes of melanoidins
Авторы: Попова, Інна Вадимівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Загородній, Петро Павлович
Zagorodniy, Petro
Popova, Inna Vadymivna
Homichak, Lubomir
Ключевые слова: дефекація
оксиметилфурфурол
цукрове виробництво
математична оптимізація
дефекация
оксиметилфурфурол
сахарное производство
математическое моделирование
defecation
hydroxymethylfurfural
sugar production
mathematical optimization
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.
Краткий осмотр (реферат): Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. Для оптимизации процесса образования красящих веществ в процессе основной дефекации сока приведены исследования химических превращений и математическое моделирование. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8522
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
popova4.pdf705,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback