Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8522
Title: Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення
Authors: Загородній, Петро Павлович
Хомічак, Любомир Михайлович
Попова, Інна Вадимівна
Keywords: дефекація
оксиметилфурфурол
цукрове виробництво
математична оптимізація
defecation
hydroxymethylfurfural
sugar production
mathematical optimization
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2013
Citation: Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.
Abstract: Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8522
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
popova4.pdf705.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.