Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.

Опис

Ключові слова

дефекація, оксиметилфурфурол, цукрове виробництво, математична оптимізація, defecation, hydroxymethylfurfural, sugar production, mathematical optimization, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced