Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.
Опис
Ключові слова
дефекація, оксиметилфурфурол, цукрове виробництво, математична оптимізація, defecation, hydroxymethylfurfural, sugar production, mathematical optimization, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.