Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність культивування та використання як біологічної добавки в харчовому раціоні людини. Сonsideв the feasibility of cultivation and use as biological additives in the diet of man.

Опис

Ключові слова

йодована біомаса, спіруліна, харчовий раціон, йодовмісні продукти, Iodized biomass, spirulina, diet, iodine-containing products, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Котинський, А. Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами / А. Котинський, А. Салюк, Л.Чернухіна // Харчова і переробна промисловість, 2000. - № 8-9. - С. 18-19.

Зібрання