Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами
Файли
Дата
2000
Автори
Котинський, Андрій Валерійович
Салюк, Анатолій Іванович
Чернухіна, Л. О.
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто доцільність культивування та використання як біологічної добавки в харчовому раціоні людини. Сonsideв the feasibility of cultivation and use as biological additives in the diet of man.
Опис
Ключові слова
йодована біомаса, спіруліна, харчовий раціон, йодовмісні продукти, Iodized biomass, spirulina, diet, iodine-containing products, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Котинський, А. Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами / А. Котинський, А. Салюк, Л.Чернухіна // Харчова і переробна промисловість, 2000. - № 8-9. - С. 18-19.