Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами

Ескіз

Дата

2000

Автори

Котинський, Андрій Валерійович
Салюк, Анатолій Іванович
Чернухіна, Л. О.

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність культивування та використання як біологічної добавки в харчовому раціоні людини. Сonsideв the feasibility of cultivation and use as biological additives in the diet of man.

Опис

Ключові слова

йодована біомаса, спіруліна, харчовий раціон, йодовмісні продукти, Iodized biomass, spirulina, diet, iodine-containing products, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Котинський, А. Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами / А. Котинський, А. Салюк, Л.Чернухіна // Харчова і переробна промисловість, 2000. - № 8-9. - С. 18-19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced