Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8611
Title: Теплофизические свойства сахара-рафинада дорожного
Other Titles: Теплофізичні властивості цукру-рафінаду дорожнього
Thermo-physical properties of refined sugar Road
Authors: Буляндра, Олексій Федорович
Буляндра, Алексей Федорович
Bulyandra, Alexey
Луцик, Юрій Павлович
Луцик, Юрий Павлович
Lutsyk, Yuriy
Keywords: сахар-рафинад
цукор-рафінад
refined sugar
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1979
Citation: Луцик, Ю. П. Оптические характеристики некоторых пищевых продуктов / Ю. П. Луцик, А. Ф. Буляндра // Пищевая технология, 1979. - № 4. - С. 117-119.
Abstract: Теплофизические характеристики прессованного сахара-рафинада находятся в сложной зависимости от температуры и влагосодержаиия сахара. С увеличением температуры значения коэффициентов температуро- и теплопроводности уменьшаются, а при повышении влажности возрастают.Теплофізичні характеристики пресованого цукру-рафінаду знаходяться в складній залежності від температури і влагосодержащих цукру. Із збільшенням температури значення коефіцієнтів температуро-і теплопровідності зменшуються, а при підвищенні вологості зростають.Thermal characteristics of pressed sugar cubes are in a difficult depending on the temperature and moisture containing sugar. With increasing temperature values ​​of the temperature coefficient and the thermal conductivity decreases and increases with increasing moisture.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8611
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PT_1979_4.pdf150.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.