Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового.
New type of butter paste with red beet powder were developed.
Опис
Ключові слова
butter paste, red beet powder, inulin, масляна паста, порошок із червоного буряка, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового / О. А. Подковко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2013. – С. 397–399.