Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового.
New type of butter paste with red beet powder were developed.
Опис
Ключові слова
butter paste, red beet powder, inulin, масляна паста, порошок із червоного буряка, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового / О. А. Подковко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2013. – С. 397–399.