Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового. New type of butter paste with red beet powder were developed.

Опис

Ключові слова

butter paste, red beet powder, inulin, масляна паста, порошок із червоного буряка, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового / О. А. Подковко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2013. – С. 397–399.