Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

We developed butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка.

Опис

Ключові слова

butter, red beet powder, nanostructure, вершкове масло, порошок із червоного буряка, наноструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Rashevskaya, T. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.