Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
We developed butter with red beet cryopowder (RBC).
Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка.
Опис
Ключові слова
butter, red beet powder, nanostructure, вершкове масло, порошок із червоного буряка, наноструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Rashevskaya, T. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.