DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8644

Название: Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
Другие названия: Наноструктура і поліфункціональні властивості масляної пасти з кріопорошком буряка червоного столового
Авторы: Ivanov, Sergey
Rashevska, Tamara
Іванов, Сергій Віталійович
Рашевська, Тамара Олексіївна
Ключевые слова: butter
red beet powder
nanostructure
вершкове масло
порошок із червоного буряка
наноструктура
сливочное масло
порошок из свеклы красной
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Ivanov, S. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
Краткий осмотр (реферат): We developed butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка. Мы разработали сливочное масло из криопорошком свеклы красной столовой.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8644
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
112132323.pdf40,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback