Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

We developed butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка.

Опис

Ключові слова

butter, red beet powder, nanostructure, вершкове масло, порошок із червоного буряка, наноструктура, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Rashevskaya, T. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food : book of abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced