Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.

Опис

Ключові слова

масляна паста, сироваткові білки, функціональні продукти, butter paste, serum protein, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 399-401.