Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.
Опис
Ключові слова
масляна паста, сироваткові білки, функціональні продукти, butter paste, serum protein, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 399-401.