Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.

Опис

Ключові слова

масляна паста, сироваткові білки, функціональні продукти, butter paste, serum protein, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 399-401.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced