Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8663
Title: Спосіб охмеління пивного сусла (Патент № 70010)
Other Titles: A method for hopping wort (Patent № 70010)
Authors: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Проценко, Лідія Василівна
Троценко, Павло Олександрович
Носенко, Володимир Єрофійович
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Meletyev, Anatoly
Protsenko, Lidia
Trotsenko, Pavel
Nosenko, Volodymyr
Keywords: хміль
обробка
ультразвукова кавітація
сусло
хмель
обработка
ультразвуковая кавитация
кафедра фізики
hор
treatment
wort
ultrasonic cavitation
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2004
Citation: Патент 70010 А України, МПК7 C12C 3/00, C12C 1/16 (2006). Спосіб охмеління пивного сусла / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, П. О. Троценко, В. Є. Косенко. – № 20031212095 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.
Abstract: Спосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин. Способ охмеления пивного сусла предусматривает обработку хмеля перед внесением в сусло, которую проводят ультразвуковыми колебаниями в режиме кавитации на протяжении 5-10 минут. A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8663
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf35.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.