Спосіб охмеління пивного сусла (Патент № 70010)
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин.
A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.
Опис
Ключові слова
хміль, обробка, ультразвукова кавітація, сусло, кафедра фізики, hор, treatment, wort, ultrasonic cavitation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент 70010 А України, МПК7 C12C 3/00, C12C 1/16 (2006). Спосіб охмеління пивного сусла / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, П. О. Троценко, В. Є. Косенко. – № 20031212095 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.