Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Постійно зростаючий, внаслідок збігу низки політичних, економічних, технологічних тощо причин, дефіцит білкових речовин в харчуванні населення планети і України, зокрема спонукає науковців до пошуку додаткових джерел дешевих і достатньо повноцінних білків. Борошняні суміші з борошном бобових культур можуть бути використані для розширення асортименту вироблюваних хлібобулочних і кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка та інших біологічно активних речовин. Насіння квасолі можна переробляти у борошно простим подрібненням у молотковій дробарці. При використанні вальцьових верстатів необхідне попереднє подрібнення насіння квасолі. A growing number of matches due to political, economic, technological, etc. cause’s deficiency of proteins in the diet of the world's population and Ukraine in particular encourages researchers to seek additional sources of cheap and quite full of protein. Pastry flour mixture with legumes can be used to expand the range of products of bakery and confectionery products with a high content of protein and other biologically active substances. Bean seeds can recycle in simple flour grinding in hammer mill. Using roller mill grinding is needed seed beans.

Опис

Ключові слова

інфрачервона спектроскопія, спектри відбивання, насіння квасолі, near–infrared reflectance, spectroscopy, seed beans, кафедра фізики, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко, Т. В. Корж, В. Є. Носенко, І. В. Гуцало // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 122 (167). - С. 41-43.

Зібрання