Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Постійно зростаючий, внаслідок збігу низки політичних, економічних, технологічних тощо причин, дефіцит білкових речовин в харчуванні населення планети і України, зокрема спонукає науковців до пошуку додаткових джерел дешевих і достатньо повноцінних білків.
Борошняні суміші з борошном бобових культур можуть бути використані для розширення асортименту вироблюваних хлібобулочних і кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка та інших біологічно активних речовин.
Насіння квасолі можна переробляти у борошно простим подрібненням у молотковій дробарці. При використанні вальцьових верстатів необхідне попереднє подрібнення насіння квасолі.
A growing number of matches due to political, economic, technological, etc. cause’s deficiency of proteins in the diet of the world's population and Ukraine in particular encourages researchers to seek additional sources of cheap and quite full of protein. Pastry flour mixture with legumes can be used to expand the range of products of bakery and confectionery products with a high content of protein and other biologically active substances.
Bean seeds can recycle in simple flour grinding in hammer mill. Using roller mill grinding is needed seed beans.
Опис
Ключові слова
інфрачервона спектроскопія, спектри відбивання, насіння квасолі, near–infrared reflectance, spectroscopy, seed beans, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці / М. А. Перегуда, Є. І. Харченко, Т. В. Корж, В. Є. Носенко, І. В. Гуцало // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 122 (167). - С. 41-43.