Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8704
Title: Про тепловий розрахунок терморадіаційних сушильних установок харчової промисловості
Authors: Буляндра, Олексій Федорович
Дущенко, Віктор Павлович
Кучерук, Іван Митрофанович
Keywords: сушіння
drying
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1970
Citation: Буляндра, О. Ф. Про тепловий розрахунок терморадіаційних сушильних установок харчової промисловості / О. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко, І. М. Кучерук // Харчова промисловість. - 1970. - № 13. - С. 24-29.
Abstract: Останнім часом для інтенсифікації технологічних процесів термообробки харчових продуктів дедалі ширше застосовується ІЧ випромінювання. Проте дальше розширення застосування ІЧ випромінювання гальмується через недостатню розробку теоретичних основ комплексу процесів терморадіаційного сушіння харчових продуктів і методики теплового розрахунку терморадіатипнх установок. Пропонується методика теплового розрахунку терморадіаційних сушильних установок. Lately for intensification of technological processes of heat treatment of food products ICH of radiation is all wider used. However braked further expansion of application of ICH of radiation is through the underexploitation of theoretical bases of complex of processes of the termoradiaciynogo drying of food products and method of thermal calculation of the termoradiatipnkh settings. The method of thermal calculation of the termoradiaciynikh dryings settings is offered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8704
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
HarProm_13.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.