Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті, на основі виробничих, лабораторних та обчислювальних експериментів запропоновано новий спосіб інтенсифікації процесу кристалізації утфелю останнього продукту в мішалках-кристалізаторах. Показана доцільність заміни розкачок утфелю останнього продукту водою в мішалках кристалізаторах проміжним нагріванням утфелю на 7–10 °С після зниження його температури до 50÷55 °С. За таких умов досягається ефект кристалізації 7,4÷8,2%.

Опис

Ключові слова

утфель, проміжне нагрівання, кристалізація, сахароза, кристал, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, промежуточный нагрев, кристаллизация, сахароза, кристалл, sugar massecuite, intermediate heating, crystallization, sucrose, crystal

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Самілик // Вісник Тернопільського національного технічного університету. – 2012. – № 4 (68). – С. 227–233.

Зібрання