Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті, на основі виробничих, лабораторних та обчислювальних експериментів запропоновано новий спосіб інтенсифікації процесу кристалізації утфелю останнього продукту в мішалках-кристалізаторах. Показана доцільність заміни розкачок утфелю останнього продукту водою в мішалках кристалізаторах проміжним нагріванням утфелю на 7–10 °С після зниження його температури до 50÷55 °С. За таких умов досягається ефект кристалізації 7,4÷8,2%.
Опис
Ключові слова
утфель, проміжне нагрівання, кристалізація, сахароза, кристал, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, промежуточный нагрев, кристаллизация, сахароза, кристалл, sugar massecuite, intermediate heating, crystallization, sucrose, crystal
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко, М. М. Самілик // Вісник Тернопільського національного технічного університету. – 2012. – № 4 (68). – С. 227–233.