Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures
Вантажиться...
Файли
Дата
2000
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
A cellular crystal structure was found to be formed in the butter on the fat globules surface as well as in the interglobulesphere.
Опис
Ключові слова
butter, cellular crystal structure, electron microscopic, вершкове масло, ячеїста кристалічна структура, електронна мікроскопія, сливочное масло, ячеистая кристаллическая структура, электронная микроскопия, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevska, T. Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - San Francisco, USA, 2000. - P. 127.