Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

A cellular crystal structure was found to be formed in the butter on the fat globules surface as well as in the interglobulesphere.

Опис

Ключові слова

butter, cellular crystal structure, electron microscopic, вершкове масло, ячеїста кристалічна структура, електронна мікроскопія, сливочное масло, ячеистая кристаллическая структура, электронная микроскопия, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevska, T. Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - San Francisco, USA, 2000. - P. 127.