Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

На прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.
For example broomrape DO7-FVP-160-2 to study the structure, working principle and configuration mechanisms cutting, general construction, installation, maintenance and safe operation Spinning Top.

Опис

Ключові слова

технологічне обладнання харчових виробництв, "Вовчок", technological equipment for food industry, "Spinning Top", кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи " Вовчок " для студ. спец. напряму 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден і заоч. форм навчання / уклад. О. А.Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д. Беседа. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.