Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

На прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.
For example broomrape DO7-FVP-160-2 to study the structure, working principle and configuration mechanisms cutting, general construction, installation, maintenance and safe operation Spinning Top.

Опис

Ключові слова

технологічне обладнання харчових виробництв, "Вовчок", technological equipment for food industry, "Spinning Top", кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи " Вовчок " для студ. спец. напряму 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден і заоч. форм навчання / уклад. О. А.Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д. Беседа. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced