Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядається пристрій для зволоження тістових заготовок, конструкції відповідного обладнання, його переваги і недоліки. Запропоновано конструкцію ежекційного пристрою для зволоження тістових заготовок шнеком одночасного підведення води і стисненого повітря в пристрій. Наведена схема ежекційного пристрою, описані його переваги.
Опис
Ключові слова
ежекція, вода, тістова заготовка, зволоження, виріб, хліб, вода, тестовая заготовка, увлажнение, изделие, хлеб, ejection, water, workpiece made of dough, moisturizing, product, bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Чепелюк, О. O. Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба / О. O. Чепелюк, М. С. Максимчик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. - № 9 (58). - С. 45-46.