Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The aim of this work is carrying out of statistical analysis of occupational injuries among Food Industry employees. The object of research is occupational injury in Food Industry for 2003-2011 period. Status of occupational injury in Ukraine was analyzed for 2003-2011 period. We show a results of occupational injury dynamic research in Food Industry of Ukraine from 2003 to 2011 years. Distribution for male and female injured employees on enterprises of Food Industry was performed. Indexes of injury rate and heaviness were calculated. And finally, distribution of accidents for main reasons, sorts of events, profession group, age, work experience was performed.
Опис
Ключові слова
safety and health at work, production traumatism, accident, reasons of traumatism, types of events, безпека праці, производственный травматизм, несчастный случай, причины травматизма, виды событий, безопасность труда, виробничий травматизм, нещасний випадок, причини травматизму, види подій, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Evtushenko, О. Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine / О. Evtushenko, І. Klepikov // Ukrainian journal of food science. – 2013. – Vol. 1, Issue 1. – P. 49–55.