Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла.
We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, інулін, мікробіологія, butter, inulin, microbiology, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1 (9). - С. 113-117.