Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
Файли
Дата
2001
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла.
We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, інулін, мікробіологія, butter, inulin, microbiology, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1 (9). - С. 113-117.