Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The formation of the iipid systems' nanostructure muiticomponent is investigated by the example of butter.
Формування наноструктури ліпідної системи вивчали на зразках вершкового масла.
Опис
Ключові слова
butter, nanostructure, phase interface, вершкове масло, наноструктура, межа поділу фаз, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevska, T. Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Proceedings. – San Francisco, USA, 2009. – P. 203.