Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The formation of the iipid systems' nanostructure muiticomponent is investigated by the example of butter. Формування наноструктури ліпідної системи вивчали на зразках вершкового масла.

Опис

Ключові слова

butter, nanostructure, phase interface, вершкове масло, наноструктура, межа поділу фаз, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevska, T. Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Proceedings. – San Francisco, USA, 2009. – P. 203.