Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The formation of the iipid systems' nanostructure muiticomponent is investigated by the example of butter. Формування наноструктури ліпідної системи вивчали на зразках вершкового масла.

Опис

Ключові слова

butter, nanostructure, phase interface, вершкове масло, наноструктура, межа поділу фаз, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevska, T. Nanostructure Interfaces of Phases and Nanoelements Multlcomponent Lipid System / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Proceedings. – San Francisco, USA, 2009. – P. 203.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced