DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988

Название: Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
Другие названия: A fresh approach to the creation of new technologies for the combined confectionery
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Ключевые слова: комбіновані кондитерські вироби
комбинированные кондитерские изделия
combined confectionery
ко-екструзія
ко-экструзия
co-extrusion
формування
формирование
forming
гідроколоїди
гидроколлоиды
hydrocolloids
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36–37.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Рассмотрены комплексное решение проблемы создания нового ассортимента различных групп конкурентоспособности комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-экструзии. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
21554.pdf3,16 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback