Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988
Title: Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: комбіновані кондитерські вироби
combined confectionery
ко-екструзія
co-extrusion
формування
forming
гідроколоїди
hydrocolloids
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Оболкіна, В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36–37.
Abstract: Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21554.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.