Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.

Опис

Ключові слова

комбіновані кондитерські вироби, combined confectionery, ко-екструзія, co-extrusion, формування, forming, гідроколоїди, hydrocolloids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36–37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced