Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії.
Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.
Опис
Ключові слова
комбіновані кондитерські вироби, combined confectionery, ко-екструзія, co-extrusion, формування, forming, гідроколоїди, hydrocolloids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Оболкіна, В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36–37.