DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008

Название: Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
Другие названия: Research of influence on the quality of the vegetable puree gingerbreads
Авторы: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Бадяка, Олена Анисимівна
Kyrpichenkova, Oksana
Obolkina, Vera
Badyaka, Olena
Ключевые слова: пряники
gingerbread
пюре
puree
пектин
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
pectin
волога
влага
moisture
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Кирпіченкова, О. Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників / О. Кирпіченкова, В. Оболкіна, О. Бадяка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2013. – № 5. – С. 3–5.
Краткий осмотр (реферат): За результатами досліджень, які розглядаються у статті, встановлено, що додавання морквяного та гарбузового пюре до рецептурного складу пряників дозволяє подовжити термін їх збереження за рахунок більш міцного зв’язування вологи. Також це дає змогу підвищити харчову цінність пряникових виробів. По результатам исследований, рассматриваемых в статье, установлено, что добавление морковного и тыквенного пюре в рецептурный состав пряников позволяет продлить срок их хранения за счет более прочного связывания влаги. Также это позволяет повысить пищевую ценность пряничных изделий. According to the research discussed in the article, it was found that the addition of carrot and pumpkin puree in a prescription gingerbread structure extends the shelf life at the expense of longer-lasting moisture binding. It also improves the nutritional value of gingerbread products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ovocheve_pjure.pdf100,78 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback