Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008
Title: Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
Authors: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Бадяка, Олена Анисимівна
Keywords: пряники
gingerbread
пюре
puree
пектин
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
pectin
волога
moisture
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Кирпіченкова, О. Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників / О. Кирпіченкова, В. Оболкіна, О. Бадяка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2013. – № 5. – С. 3–5.
Abstract: За результатами досліджень, які розглядаються у статті, встановлено, що додавання морквяного та гарбузового пюре до рецептурного складу пряників дозволяє подовжити термін їх збереження за рахунок більш міцного зв’язування вологи. Також це дає змогу підвищити харчову цінність пряникових виробів. According to the research discussed in the article, it was found that the addition of carrot and pumpkin puree in a prescription gingerbread structure extends the shelf life at the expense of longer-lasting moisture binding. It also improves the nutritional value of gingerbread products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ovocheve_pjure.pdf100.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.