DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9011

Название: Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії
Другие названия: Структура сдобного печенья зависит от способа приготовления эмульсии
The structure of the butter biscuit depends on the way the emulsion
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Оболкина, Вера Ильинична
Obolkina, Vera
Залевська, Надія Олексіївна
Залевская, Надежда Алексеевна
Zalevska, Nadiya
Ключевые слова: емульгатори
эмульгаторы
emulsifiers
емульсія
эмульсия
emulsion
структурно-механічні властивості тіста
структурно-механические свойства теста
structural and mechanical properties of dough
здобне печиво
сдобное печенье
butter biscuits
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії. / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 3. – С. 3.
Краткий осмотр (реферат): Досліджували фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Розробили композиційні суміші емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів. Исследовали физико-химические свойства неионогенных эмульгаторов отечественного производства. Разработали композиционные смеси эмульгаторов для стабилизации структурно-механических свойств эмульсий и тестовых масс при производстве сдобного печенья с пониженным содержанием жира и без яйцепродуктов. We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9011
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
struktura_pechiva .pdf156,31 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback