DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9024

Название: Food products Assessment of quality
Другие названия: Оцінка якості харчових продуктів
Авторы: Koval, Olha
Guts, Viktor
Коваль, Ольга Андріївна
Гуць, Віктор Степанович
Ключевые слова: model of forecasting spoilage of food product
модели прогнозирования порчи пищевых продуктов
моделі прогнозування псування харчових продуктів
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Koval, O. Food products Assessment of quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 149.
Краткий осмотр (реферат): The theory of kinetic modeling of the quality and shelf life of food products based on second differential order equations offers much more possibilities of the kinetics analysis of accumulating harmful substances in the product in comparison with existing methods of touch, opens new possibilities for the development of standards for their qualitative assessment of food quality. Разработанная теория кинетического моделирования качества и определения срока годности пищевых продуктов на базе дифференциальных уравнений второго порядка открывает значительно большие возможностей анализа кинетики накопления вредных веществ в продукте в сравнении с существующими сенсорными методами, открывает новые возможности для разработки стандартов квалиметрической оценки качества пищевых продуктов. Розроблена теорія кінетичного моделювання якості та визначення терміну придатності харчових продуктів на базі диференціальних рівнянь другого порядку відкриває значно більші можливостей аналізу кінетики накопичення шкідливих речовин в продукті в порівнянні з існуючими сенсорними методами, відкриває нові можливості для розробки стандартів квалиметрической оцінки якості харчових продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9024
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
model_spoilage.pdf345,87 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback