Food products Assessment of quality
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The theory of kinetic modeling of the quality and shelf life of food products based on second differential order equations offers much more possibilities of the kinetics analysis of accumulating harmful substances in the product in comparison with existing methods of touch, opens new possibilities for the development of standards for their qualitative assessment of food quality.
Опис
Ключові слова
model of forecasting spoilage of food product, моделі прогнозування псування харчових продуктів, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Koval, O. Food products Assessment of quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 149.