Food products Assessment of quality

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The theory of kinetic modeling of the quality and shelf life of food products based on second differential order equations offers much more possibilities of the kinetics analysis of accumulating harmful substances in the product in comparison with existing methods of touch, opens new possibilities for the development of standards for their qualitative assessment of food quality.

Опис

Ключові слова

model of forecasting spoilage of food product, моделі прогнозування псування харчових продуктів, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Koval, O. Food products Assessment of quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced