Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях
Вантажиться...
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена створенню технології фруктозо-олігосахаридних продуктів на основі переробки приодного інуліноноса цикорія.
The dissertation is devoted to outworking the technologies of fructoseinuloolygosaccharide products based on natural inulin-containing crop – chicory.
Опис
Ключові слова
функціональні продукти, інулін, цикорій, інулоолігосахариди, гідроліз, кріогідроліз, фруктозо-інулоолігосахаридні продукти, functional products, chicory, inulin, inuloolygosaccharides, hydrolysis, cryohydrolysis, fructose-inuloolygosaccharide products, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Попова, І. В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова І. В. - К., 2007. - 22 с.