Обґрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена створенню технології фруктозо-олігосахаридних продуктів на основі переробки приодного інуліноноса цикорія. The dissertation is devoted to outworking the technologies of fructoseinuloolygosaccharide products based on natural inulin-containing crop – chicory.

Опис

Ключові слова

функціональні продукти, інулін, цикорій, інулоолігосахариди, гідроліз, кріогідроліз, фруктозо-інулоолігосахаридні продукти, functional products, chicory, inulin, inuloolygosaccharides, hydrolysis, cryohydrolysis, fructose-inuloolygosaccharide products, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Попова, І. В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова І. В. - К., 2007. - 22 с.