Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано та визначено терміни зберігання заливної прісноводної риби з рослинними добавками на основі кінетичної теорії моделювання якості з урахуванням критичного параметра оптимізації. Об’єктивність прогнозування підтверджено застосуванням різних методів дослідження структурно-механічних властивостей заливної риби із використанням гравітаційного пенетрометра та універсального комп’ютерного вимірювального приладу. Встановлено, що протягом визначеного терміну заливна прісноводна риба характеризується високою харчовою та біологічною цінністю, гармонійними сенсорними характеристиками, пружно-еластичною консистенцією заливки та відсутністю синерезису.

Опис

Ключові слова

оцінка якості харчових продуктів, оценка качества пищевых продуктов, assessment of food quality, структурно-механічні властивості риби, консистенція заливної продукції, моделювання змін якості харчових продуктів, метод пенетрації, структурно-механические свойства рыбы, консистенция заливной продукции, моделирование изменений качества пищевых продуктов, метод пенетрации, structural and mechanical properties of fish, consistency filler products, modeling changes in food quality, penetration method, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні / В. С. Гуць, Р. Дончевська, О. Сидоренко // Товари і ринки. – 2010. – № 2. – С. 104-112.

Зібрання