Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах
Вантажиться...
Дата
1993
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі.
Опис
Ключові слова
м’ясопереробні підприємства, паливно – енергетичні ресурси, економія, мясоперерабатывающие предприятия, топливно – энергетические ресурсы, экономия, meat-processing plants, saving, fuel and power resources, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7.